نمایش فیلم خانواده فیبلمن به همت کانون فرهنگی – هنری فیلم

فیلم خانواده فیبلمن به کارگردانی استیون اسپیلبرگ به همت کانون فرهنگی – هنری فیلم با حضور دانشجویان علاقه‌مند دانشگاه علم و فرهنگ به نمایش درآمد.

به گزارش معاونت فرهنگی – دانشجویی، خانواده فیبلمن به کارگردانی استیون اسپیلبرگ روز یکشنبه، ۲۷ فروردین، به همت کانون فرهنگی - هنری فیلم دانشگاه علم و فرهنگ، در سالن کاظمی آشتیانی با حضور جمعی از دانشجویان به نمایش درآمد که مورداستقبال دانشجویان واقع شد.

خانواده فیبلمن بر اساس فیلم‌نامه‌ای به نویسندگی اسپیلبرگ و تونی کوشنر ساخته شده ‌است که با الهام از زندگی اسپیلبرگ ساخته شده و به روایت زندگی نوجوانی این کارگردان و سال‌های اولیه فیلمسازی او و چگونگی برخورد خانواده او با مشکلاتشان می‌پردازد. این فیلم برنده جایزه بهترین فیلم درام و بهترین کارگردانی در مراسم سینمایی گلدن‌گلوب است.